newdutchbanner

Eigenschappen van Nulam® brokken

  • Nulam® wordt onder lagere temperatuur geproduceerd waar door er minder maillard reacties optreden. Dit is een reactie tussen koolhydraten en aminozuren die de kwaliteit van het eiwit doet dalen.
  • Lagere productie temperatuur zorgt er ook voor dat de vetten minder schade oplopen doordat ze koudgeperst zijn toegevoegd.
  • Lage temperatuur zorgt ook voor minder oxidatie, dus minder schadelijke stoffen.
    Doordat Nulam® geperst is vallen ze makkelijker uit elkaar in de maag waardoor voedingsstoffen gelijkmatiger vrijkomen. 
  • Nulam® is 100% Natuurlijk en bevat géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.
  • Nulam® bevat Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een ideale darmflora en ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Wat is Nulam® vers?

  • 100% puur natuur.
  • Zonder granen, gluten, bindmiddel, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, varkensvlees, conserveringsmiddelen.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in

×

Meld je aan

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste aanbiedingen

Lees onze privacy beleid & algemene voorwaarden
U kunt zich op elke gewenste moment uitschrijven